Contact:
info@hetfinancieelbureau.nl
035 - 6780275
06 - 24460192

           Home


    Adviesgesprekken

    Hypotheekbemiddeling

    Rentecoaching (Nieuw!)

    Risico-advies /Verzekeren

    Contractbeheer

 


Uw financiële vraagstuk is bij Het Financieel Bureau in goede handen

Tijdens een adviesgesprek bij Het Financieel Bureau richten wij ons volledig op u en uw vraagstuk, en niet op bijvoorbeeld op de verkoop van producten of diensten. In een vertrouwelijke en vriendelijke sfeer kunnen wij elkaar vragen stellen en antwoorden geven, informatie opzoeken en uitwisselen.


Wij analyseren uw vraagstuk en voorzien u van alle benodigde informatie om tot een juiste beslissing te kunnen komen.Het doel van het gesprek is uiteindelijk om uw vraagstuk voor u inzichtelijk en begrijpelijk te maken en om u plausibele oplossingen en consequenties aan te reiken.

Kosten
Voor een adviesgesprek wordt 1,5 uur voor u ingepland, terwijl buiten deze tijd vaak ook nog voor- en nawerk voor u wordt verricht. Uw vraagstuk wordt in deze tijd geanalyseerd en eventuele berekeningen en scenario's worden in dit tijdsbestek gemaakt. In combinatie met een hypotheektraject kan een adviesgesprek gratis zijn. In de meeste overige gevallen bedragen de kosten €225,- tot 275,-.

Afspraak maken
U kunt per email of telefonisch een afspraak met ons maken.

Procedure adviesgesprek
Tijdens een kort oriënterend intakegesprek per telefoon of email stellen wij u enkele vragen, om er samen achter te komen wat uw doelstelling met het gesprek is. Als het maken van een afspraak zinvol is, proberen wij dit op een zo kort mogelijke termijn met u in te plannen.

Informatie
Voorafgaand aan het gesprek ontvangt u een afspraakbevestiging waarin precies staat uitgelegd wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten teneinde het gesprek tot een (groter) succes te maken.

Inventarisatie
Voorafgaand aan het geplande gesprek ontvangt u een inventarisatielijst met de voor het gesprek benodigde documenten.

Face to face gesprek
Een persoonlijk “face to face” gesprek met een senior adviseur kan bij ons op kantoor in
Naarden. In overleg kan ook op andere lokaties worden afgesproken, bijvoorbeeld bij u thuis of op uw kantoor.
 
  Kantoor adres:
   Oostwalstraat 1
   1411RM Naarden

    Postbus 5202
    1410 AE Naarden

    AFM registratie 12012025

   
   

Links en informatie:
Reacties van onze cliënten