Contact:
  Patrick John MacKaaij
  info@hetfinancieelbureau.nl
  06 - 24460192
    035 - 6780275

       Uw woonvraagstuk is bij Het Financieel Bureau in goede handen
.


"Tijdens een woon-adviesgesprek bij Het Financieel Bureau richten wij ons volledig op u en uw woonvraagstuk.   In een vertrouwelijke en vriendelijke sfeer analyseren wij uw vraagstuk en proberen wij u te voorzien van de voor u benodigde informatie, zodat u tot de voor u beste beslissing kunt komen".


Doelstelling
Het doel van het gesprek is uiteindelijk om uw vraagstuk voor u inzichtelijk en begrijpelijk te maken en om u plausibele oplossingen en consequenties aan te reiken, zodat u uw doelen kunt verwezenlijken.


Afspraak

Tijdens een (kort) oriënterend gesprek per telefoon of email stellen wij u enkele vragen, om er samen achter te komen wat uw doelstelling met het gesprek is. Ook kunnen wij u in deze fase vragen alvast bepaalde stukken aan ons te mailen. Als het maken van een afspraak hierop volgens ons zinvol is, proberen wij dit op een zo kort mogelijke termijn met u in te plannen. U wordt dan ook geïnformeerd of er kosten in rekening gebracht zullen worden.

Informatie

Voorafgaand aan het gesprek ontvangt u een afspraakbevestiging waarin staat uitgelegd wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten teneinde het gesprek tot een (groter) succes te maken.

Kosten

De kosten voor een woonadviesgesprek bedragen normaal gesproken €225,-echter, in combinatie met een voorgenomen hypotheektraject of op voordracht van een met ons samenwerkend referent bieden wij een woonadviesgesprek gratis aan.

Contact

Patrick John MacKaaij
06-24460192
info@hetfinancieelbureau.nl

Advies gesprek. 
    Wij werken landelijk!


9,2

95% beveelt
Het Financieel Bureau aan
(bron: independer)


Lees hier reviews
    van onze cliënten
   
     klik voor  reviews
   

" Sinds 2003 succesvol in het oplossen van (complexe) hypotheekaanvragen voor o.a. partners die uit elkaar gaan, starters, doorstromers, beroepsmusici, zelfstandigen, medische beroepen en gepensioneerden"
  

Oostwalstraat 1
    1411RM Naarden
    Postbus 5202
    1410 AE Naarden
Tel. 035-6780275


AFM nr. 12012025
Kifid nr. 300.008123