Contact:
  Patrick John MacKaaij
  info@hetfinancieelbureau.nl
  06 - 24460192
    035 - 6780275

       Haal meer uit uw hypotheek met HypotheekRenteCoaching!

"Het regelmatig laten optimaliseren van uw hypotheekrente door uw eigen hypotheekverstrekker kan u honderden tot duizenden euro's aan hypotheekrente besparen".


Hypotheekrentecoaching van Het Financieel Bureau is een unieke service die u helpt om  -bij uw eigen hypotheekverstrekker-  de prijs van uw hypotheek gedurende de looptijd gemiddeld zo laag mogelijk te houden.

Het gaat om een efficiënte combinatie van het periodiek verwijderen van overtollige rente-opslagen, het uitgekiend wél of juist niet vastzetten van uw hypotheekrente en het pertinent voorkomen van hoge oversluitkosten en boeterente's..


Hypotheekrentecoaching bestaat uit:
1. Beoordeling van de renteverlengingsbrief en een rente-opslagenonderzoek bij uw huidige hypotheekverstrekker.

2. Formulering van een bij uw situatie passende rentestrategie.
3. Onderzoek naar mogelijkheden openbreken rentecontract.

Wij lichten hieronder ons rentecoachingsonderzoek aan u toe:


Ad1. Rente-opslagen onderzoek bij uw huidige hypotheekverstrekker.
Nederlandse hypotheekverstrekkers hanteren verschillende soorten risico-opslagen en kortingen op het basishypotheekrentetarief, waaronder verschillende risico-topopslagen, de zelfstandigondernemersopslag en bijvoorbeeld een bij aanvang van uw hypotheek verkregen BKR opslag.

Ook kunnen er kortingen worden verleend wanneer u bijvoorbeeld tot een bepaalde doelgroep behoort. Wanneer deze risico-opslagen en -kortingen gedurende de looptijd van uw hypotheek niet juist zijn ingeregeld, kan het zijn dat u doorlopend teveel rente betaalt.

Voorbeeld:
Gemiddeld levert een door ons uitgevoerd opslagen-onderzoek een korting op het rente tarief op variërend van 0,2% tot soms wel 0,8%.
Op een hypotheek van €250.000,- scheelt dit €500,- tot €2.000,- op jaarbasis gedurende de resterende looptijd van uw hypotheek.
 


Ad2. Formulering van een bij uw situatie passende rentestrategie:

Het op een onhandig tijdstip vastzetten van de hypotheekrente kan er toe leiden, dat u gemiddeld veel meer rente betaalt, dan gangbaar is op de rentemarkt.

Daarbij komt dat het in de praktijk vaak voorkomt dat rentecontracten door omstandigheden worden opengebroken, bijvoorbeeld door het verbreken van de relatie, een gewenste verbouwing die door uw bank niet wordt toegestaan, een gewenste omzetting van de hypotheek die bij uw bank niet wordt toegestaan of een flirt met de toch wel zeer aantrekkelijk gedaalde hypothekrente op een zeker moment.


Door het formuleren van een persoonlijke rentestrategie gebaseerd op een combinatie van up-to-date informatie over de huidige rentemarkt, de positie van uw hypotheekverstrekker en uw eigen toekomstvisie, kunt u mogelijk veel besparen op de rentekosten van uw hypotheek.


Ad3. Onderzoek naar mogelijkheden openbreken rentecontract.
Indien u uw rente
Het kan binnen de bij uw rentestragie passen om nu naar een korte rente te gaan of om nu juist voor langere tijd te kunnen profiteren van een prachtig lang rente aanbod.


Nog steeds hoeft u dan niet van geldverstrekker te veranderen, waardoor u hoge kosten van notaris, taxatie en hypotheekbemiddeling bespaard blijven. U verandert immers alleen uw rente afspraak.
Indien de liquide middelen niet aanwezig zijn om de boeterente te betalen, kunt u eerst uw rente-contract uitdienen, om daarna de hypotheek voort te zetten volgens de bij u passende rentestrategie.

Voor meer informatie over Hypotheekrentecoaching:

Patrick John MacKaaij

06-24460192
info@hetfinancieelbureau.nl


. 
    Wij werken landelijk!


9,2

95% beveelt
Het Financieel Bureau aan
(bron: independer)


Lees hier reviews
    van onze cliënten
   
     klik voor  reviews
   

" Sinds 2003 succesvol in het oplossen van (complexe) hypotheekaanvragen voor o.a. partners die uit elkaar gaan, starters, doorstromers, beroepsmusici, zelfstandigen, medische beroepen en gepensioneerden"
  

Oostwalstraat 1
    1411RM Naarden
    Postbus 5202
    1410 AE Naarden
Tel. 035-6780275


AFM nr. 12012025
Kifid nr. 300.008123Boeterente door het vastzetten van de hypotheekrente:

"Het op een onhandig tijdstip vastzetten van de hypotheekrente kan er toe leiden, dat u gemiddeld veel meer rente betaalt dan gangbaar is op de rentemarkt. Daarbij komt dat het vaak voorkomt dat rentecontracten door omstandigheden worden opengebroken, bijvoorbeeld door het verbreken van de relatie, een gewenste verbouwing die door uw bank niet wordt toegestaan, een gewenste omzetting van de hypotheek die bij uw bank niet wordt toegestaan of een flirt met de toch wel aantrekkelijk gedaalde hypothekrente op een zeker moment".