Contact:
  Patrick John MacKaaij
  info@hetfinancieelbureau.nl
  06 - 24460192
    035 - 6780275

       


         

Bereik méér met de Hypotheekservice van Het Financieel Bureau


"Wij proberen ons te onderscheiden door het zichtbaar maken van doeltreffende oplossingen en u krijgt bij ons snel een compleet en vakkundig inzicht in uw échte mogelijkheden".

 

Full-service
Wij proberen u een dienstverlening aan te bieden die verder gaat dan alleen het verzorgen van de hypotheek. Ook andere aspecten zoals het risicomanagement, benodigde onderhandelingen en het regelen en verzorgen van zaken die voortvloeien uit bijvoorbeeld een aankoop, nemen wij onder onze hoede. Alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd en uw zaak krijgt bij ons precies de persoonlijke aandacht die het nodig heeft om het tot een succes te maken.

Prijs-kwaliteit
Voor de kosten hoeft u het niet te laten om een onafhankelijk hypotheekadviseur voor u te laten werken. De kosten voor een full-service hypotheektraject bij Het Financieel Bureau zijn namelijk niet (veel) hoger, dan wanneer u zelf een hypotheek afsluit bij een bank of hypotheekverstrekker, waarbij u echter alles zelf zou moeten doen en waarbij u zou zijn overgeleverd aan de op winst-maximalisatie gerichte bank-employee. Verder zijn wij, vanwege lage overheadkosten ook bijna altijd goedkoper dan de hypotheekwinkels.

Extra's

Wij leveren u binnen ons veelal lagere tarief veel extra diensten en bovenal een doeltreffende oplossing, waardoor u uw doelstelling bereikt en hierin volledig ontzorgd wordt. Verder helpen wij u zo veel mogelijk te besparen op tijd én op de kosten van hypotheekrente en verzekeringspremies en leveren wij u een vaak efficiëntere oplossing dan de minder analystisch ingestelde hypotheekadviseur.

Duidelijke afspraak
U krijgt bij ons tijdens het voortraject een duidelijke opdrachtovereenkomst waarin de afspraken die wij hebben gemaakt staan omschreven, als mede een prijsopgave zonder verrassingen achteraf.Voor direct contact:

Patrick J. MacKaaij

info@hetfinancieelbureau.nl
06-24460192


 
    Wij werken landelijk!


9,2

95% beveelt
Het Financieel Bureau aan
(bron: independer)


Lees hier reviews
    van onze cliënten
   
     klik voor  reviews
   

" Sinds 2003 succesvol in het oplossen van (complexe) hypotheekaanvragen voor o.a. partners die uit elkaar gaan, starters, doorstromers, beroepsmusici, zelfstandigen, medische beroepen en gepensioneerden"
  

Oostwalstraat 1
    1411RM Naarden
    Postbus 5202
    1410 AE Naarden
Tel. 035-6780275


AFM nr. 12012025
Kifid nr. 300.008123